Recommended Interiors
ARCHIVES OF THE WORLD'S BEST Interior Design PROJECTS
SUPPORTING LOCAL DESIGNER, MAKERS & ARCHITECTS

Larritt-Evans have added their own touch of creativity to St. Martin’s Cafe in Brighton juxtaposing a neutral palette with locally sourced timber furniture.

Larritt-Evans showcase their signature Scandinavian minimalist aesthetic whilst timber & feature lighting injecting warmth into the projects concrete shell.

Photographed by Rhiannon Slatter for Grand Designs Australia, The Lifestyle Channel on Foxtel Networks Australia.

Photographed by Rhiannon Slatter for Grand Designs Australia, The Lifestyle Channel on Foxtel Networks Australia.

If South Yarra is Melbourne’s most prestigious location, then Claremont Street is the city’s most exclusive address - at the heart of it all is Yarra One.

A.Baker by DesignOffice is an all-encompassing bakery, bar, and culinary destination on the ground floor axis of the New Acton Pavilion, Canberra.

The first urban Cellar Door for Handpicked Wines has recently been completed in the Kensington Street precinct of Sydney.

A former power station reimagined to create 6 new connected levels which wrap around the perimeter of the original building to create a suite of platforms.

The Burnley Residential Renovation created an open plan living area which connected with the back yard on a typical inner city single fronted site.

A bar in the Botanical Gardens precinct which braces the notion of institution, furnishing an immediate sense of tradition with a modern fresh vernacular.

This space includes a cast concrete bar, custom made furniture and lighting pendants & an outdoor courtyard which looks out to it's native bush land surrounds.

In this project, One Design Office worked alongside Studio Twocan to recreate the 'icy layers of flavours and fruits' through the bar's layered concrete design.

Located near Victoria’s Great Ocean Road, this project by KTA is characterised by a restrained material palette and singular form.

Aesop Emporium by KTA luxuriates in the singular use of sustainably sourced hardwood ply to create an immersive space that is intimate and visually calm.

This sleek two storey residential pavilion includes an open plan living area, study and master bedroom, with three kids’ bedrooms and a rumpus room.

Inside out - outside in, this re-furb blurs boundaries by creating multi-use zones, all carefully resolved through an abundance of custom elements.

This project was inspired by the freshly built architectural vernacular, texture and colour as well as references to the property's art deco heritage.