Featured Project Galleries

6bat6iea.jpeg
Kcqu4sxa.jpeg
Shortlisted in the 2016 World Architecture Festival House of Parts is the sum of complex and beautifully detailed elements and challenges the notion of the singular approach to architecture.
High Performance Insulation And Double Glazing Throughout Improves Comfort And Environmental Performance.
The Singular Form Of The Extension Is Defined By The Rhythm And Repetition Of Curved Elements That Are Used As Simple, Broad Sweeping Gest
Mason transforms a late Victorian house from ‘ugly duckling’ to future-facing family home.
The Low Slung, Glazed Modernist Pavilion Is Clad In Metal, Similar To That Of A Rural Barn Or Shed.
The Musk Creek Residence Located In Flinders, Victoria
The Musk Creek Residence located in Flinders, Victoria, was designed for a couple from the city and their three dogs retiring to a coastline farm.
Rsueineq.jpeg
29kplk5a.jpeg
The Infinity House by CplusC Architectural Workshop in Sydney’s northern beaches suburb of Curl Curl was an exercise in material, time, and cost efficiency.
A North South Ridge Line With Commanding Views Over The Property To The North
Through The Rural Property And Into The House.
The brief called for a large program and a desire for the building to maximise the sites amenity and views whilst reflecting the clients respective cultural aesthetics.
Rose House 2 uses innovative contemporary architecture to bring a family closer together.
Lcflxmra.jpeg
Fwyzxhsw.jpeg
Throughout the design process for Less of More, CPlusC Architectural Workshop focused on simple rather than fussy and timeless rather than trendy.
Gallery Of Mosman House By Alexandra Kidd Design Local Australian Design & Interiors Mosman, Sydney Image 5
Gallery Of Mosman House By Alexandra Kidd Design Local Australian Residential Interior Design Mosman, Sydney Image 9
Mosman House by Alexandra Kidd Design showcases a strong, robust architectural character that cleverly expresses and celebrates its materiality.
Pv Passer Birchgrove 0020
Pv Passer Birchgrove 0016
Our clients approached us to reinvigorate life and light into their existing workers' cottage on a heavily constrained site in the inner Sydney suburb of Birchgrove.
Aytc6 Gw.jpeg
Sgzdrpgw.jpeg
The design brief for the Dulwich Hill Residence called for the addition of an open kitchen, outdoor living space, dining, bathroom and laundry to an existing semi-detached period home for a family.
Hosting Landscapes That Could Inspire A Monet And Streets
Designed In A Way That Is A Stylised Re Inventive Take On The Local Elwood Architectural Vernacular Of The 1920’s
Pine Ave by Cera Stribley Architects is designed in a way that is a stylised re-inventive take on the local Elwood architectural vernacular of the 1920’s
Designed To Use Rich Materials And Distinct Formal Gestures To Invert And Highlight Existing Typologies This Project Evolved From A Core Concept Of Separation
While Dissolving The Additional Mass Externally To Create An Expansive And Richly Detailed Experience.
This renovation and addition by Melbourne based architects Bagnoli transforms a Victorian cottage into a light filled showcase home for the builder client.
The Hassell Designed Precinct Brings Together Three Faculties Into An Active, Flexible Learning Environment To Accommodate The Variety
The University Of Melbourne Will Prepare The Next Generation Of Vets, Scientists And Doctors In An Innovative New Life Sciences Precinc
The HASSELL-designed precinct brings together three faculties into an active, flexible learning environment to accommodate the variety within the life sciences.
In A Long Term Collaboration Between Design And Engineering, Hassell Partnered With Arup To Create A Workplace That Invites People Back, Resonates With
Inspires Them To Reflect On Their Knowledge And Through Increased Connectivity, Promotes The Open Sharing Of Ideas.
An office that is living: grows, adapts, is responsive and is always applicable to the way Arup works, has led the design of the engineering firm’s new Melbourne Australia, office.
Arup’s New Sydney Office A Place For Exchanging Knowledge And Ideas
Hassell Was Engaged Early In The Construction Planning Of Barrack Place In Which Arup Was Both Building Engineer And Future Tenant.
A relentless pursuit of technical excellence, a commitment to pushing boundaries and consistently challenging norms have been the driving forces in engineering firm Arup’s new Sydney Australia, office
Hassell Senior Architect, Greta Stoutjesdijk, Explains That It Was Imperative To Get This Rare Project Right To Ensure The Future Of Australian Balle
The Hassell Design Focuses On Five Guiding Principles; Transparent, Bold, Form, Australian, And Layered. These Principles Allow The Australian Ballet
The Australian Ballet is one of the world’s leading ballet companies and has delivered sell out performances for over 50 years and, naturally, their home needed to reflect their legacy.
The Site’s Topography
Screens, And Large Scale Automated Clerestories
The site’s topography, orientation, exposure to the elements and neighbours, define the form of the stunning Spinnaker House by Sparks Architects.
Alexander & Co Bondi Junction 6 Kitchen
Alexander & Co Bondi Junction 8 Living Room
The home is an exploration of ‘the unfinished’, and is the result of various alterations over time.
Fgr Portsea Colour 01
Gallery Of Portsea Residence By Fgr Architects In Portsea, Vic, Australia (5)
This meticulous and considerate design showcases simplistic architectural design which reflects the surrounding natural landscape.
With A Separate Bedroom Wing For Visiting Children, Grandchildren And Friends.
Where All Spaces Have Access To Northern Sun And Dedicated Gardens.
The brief called for a private and robust, yet comfortable new coastal home for a retired couple with a separate bedroom wing for visiting children, grandchildren and friends.
Clean Geometric Architecture And A Restrained Palette Of Materials Are The Design Hallmarks Of This Luxury Residence In Lindf
A Collection Of Cubic Forms And Framed Apertures Informed By The Brutalist Volumes Of The Historic Neighbouring Uts Kuring Gai
Clean geometric architecture and a restrained palette of materials are the design hallmarks of this luxury residence in Lindfield New South Wales.
Through Carefully Curated Openings, The House Welcomes Dappled Sunlight, Embracing Sea Breezes And The Garden View Whi
We Observed That The Diagonal View Across Their Grids To A Garden Allowed A Simple Space To Have Layers And A Sense Of
The traditional Sydney semi is reborn with a new pavilion that contains living, kitchen and dining flowing out to the north-facing courtyard.
Local Australian Architecture And Interior Design Inspiration
Melbourne Residential Design, Architecture And Landscape Design Inspiration Posts
A generous corner site allowed for a lofty side entrance at this five bedroom home, where a large herringbone pivot door and the sculptural spiral staircase instantly catch the eye.
Top
This website uses cookies to improve your browsing experience. Please accept to continue. Accept Cookies