Featured Project Galleries

eaglemont-residence
This custom designed residence endeavours to create a kind of vigorous grandeur reminiscent of the surrounding picturesque houses.
brighton-california-house-deep-horizontal-roof-planes
Derived from the ‘Quad’ concept design, this five bedroom family home has been extensively customised in collaboration with their clients.
This coastal holiday house is composed of a series of stepped pavilions reflecting the sites undulating topography.
InForm - Point Lonsdale Project - Header Profile Image
This split level beach house includes three bedrooms and a lounge retreat on the lower level, and a large open plan living area and master bedroom.
Floating Shelving Unit - Made By Morgen - Detail Shot
The latest custom designs & pieces by Brunswick-based Made By Morgen. Photographed by Lillie Thompson.
east-trentham-porch
Located in beautiful East Trentham, renovations to this existing dwelling were designed to blend a modern aesthetic within a country setting.
trentham-barn-front
Surrounded by a European landscape, the Trentham Barn was designed referencing the traditional pitched roof barn shape.
A refined palette of white washed timber boards, and polished fresco walls are used to produce a sophisticated take on the traditional country home.
Nord Coffee Co impressive interior
This project is a study in facilitating complex design outcomes using computational design and digital fabrication tools to manage a multitude of components.
The Maven's impressive wall of 2300 wine bottles
The Maven Bar immediately entices visitors with a parametric wall designed entirely of 2,300 wine bottles that shine like diamonds.
Foxtel freestanding wall curves
As a part of the Foxtel IQ3 feature wall commission the Sydney HQ required two freestanding walls to act as a room separators.
Cellular Tessellation in front of the Opera House
The project is a pavilion designed using Rhino and Grasshopper, and is an exploration in geometric resolution of a complex surface.
richmond-studio-project-brick-detail
A large scale studio to accommodate spin, pilates, and yoga for The KX team. Featuring a large reception waiting area and extensive change room facilities.
richmond-office-ceiling-detail
The new office fit out sits within the existing warehouse space. The bold black insertion contains a discrete kitchen, bathroom fascinates, IT hub and storage.
princess-hill-house-outdoor-setting
Restricted by the site’s small size, the proposed design raises the roof structure allowing the living spaces to be flooded with light.
palm-beach-residence-street-view
The architectural language of this project celebrates the local vernacular style in a modern and playful way.
balmoral-entrance-hallway
Solids, voids and cantilevers break up the pure form of the house making it more tactile and dynamic, allowing natural light into the interior.
darling-point-residence-pool-balcony
Daniel Boddam was commissioned to redesign this project to create a sensitive addition that compliments the architectural style of the house.
Top
This website uses cookies to improve your browsing experience. Please accept to continue. Accept Cookies