Dan Gayfer Design

Brighton Bunker

Melbourne, VIC, Australia

Dean Bradley

From The Designer

A bar cooler, recessed into the back mass of the shelter, consolidates with upholstered seating, planter and TV to make a very utilitarian pool side asylum.

The back region of this living arrangement did not meet the necessities of an exceptionally dynamic family. On account of prescience, the area was reconfigured to give luxuries to four kids, guardians and companions.

A current open air living space was reached out to incorporate a sharpened stone work chimney, AV hub and versatile parlor. A timber arrival isolates the spa and lap pool, the pool enlarging toward one side to give a more deeper jumping region. A plywood clad shelter toward the finish of the pool is orientated back towards the house; parlors, planter and recessed bar cooler all give a pool side safe house to kids and grown-ups. A powder room at the back of the shelter and a neighboring entertainment porch additionally add to an adaptable and practical venture.

Images Courtesy Of Dan Gayfer Design - Photography By Dean Bradley

Images Courtesy Of Dan Gayfer Design - Photography By Dean Bradley

Images Courtesy Of Dan Gayfer Design - Photography By Dean Bradley

Images Courtesy Of Dan Gayfer Design - Photography By Dean Bradley

Images Courtesy Of Dan Gayfer Design - Photography By Dean Bradley

Credits

Designer -

 Dan Gayfer Design

Photographer -

 Dean Bradley

Builder -

 Arch Projects

Our Favourites

Sign Up for News & Deals